VATROGASCI SKAKALI U LEDENU RIJEKU DA IZVUKU STRADALE

TRAGEDIJA U KNINUAutomobil sletio u nabujaluKrku, poginula peteročlana obitelj

 Nikša Stipaničev/CROPIX

KNIN Osobno vozilo marke Toyota kojim je upravljao Jadran Grizelj iz Knina sletjelo je danas, nešto prije 17 sati, u nabujalu Krku na ulazu u Knin.

Osim vozača, u automobilu su se nalazili njegova majka, supruga Milena i njihovo dvoje male djece, šestomjesečni sin u nosiljci te 2,5-godišnja curica.

Doznajemo kako je automobil, iz zasad još uvijek neutvrđenih razloga, udario u ogradu mosta i potom upao u nabujalu Krku pri čemu su zvuk lomljavine ograde čuli stanari obližnjih kuća na ulazu u Knin.

Nakon početnog šoka nije im bilo jasno što se događa budući su vidjeli razbijenu ogradu, ali na mostu nije bilo automobila pa su odmah posumnjali da je vozilo završilo u ledenoj rijeci.

Dotrčali su na mjesto nesreće, ugledali vozilo u rijeci te odmah pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć.

S obzirom da je JVP Knin udaljena svega 150 metara od mjesta nesreće, kninski vatrogasci su odmah reagirali - neki su stigli trčeći, a neki u vatrogasnim vozilima.

Nisi dvojili niti časa i hrabro su zagazili u ledenu rijeku kako bi došli do potopljenog automobila iz kojeg su prvo izvukli stradalu majku i njenu bebu u nosiljci.

Majka i beba predane su u ruke djelatnicima Hitne pomoći, ali, nažalost, već je bilo prekasno. Potom su kninski vatrogasci ponovno ušli u rijeku i izvukli preostala tri tijela.

Obitelj se, navodno, vraćala iz Šibenika gdje su ih poznanici vidjeli u šoping centru Dalmare prije povratka u Knin.

Kninska policija zatvorila je Atlagića most preko rijeke Krke na ulazu u grad iz pravca Drniša, a na mjestu nesreće nalaze se sve dežurne službe Šibensko-kninske županije koje rade na vađenju automobila iz rijeke te rasvjetljavanju okolnosti nesreće kakvu Knin ne pamti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:44