SMRT NA POLJU

TRAGEDIJA U MJESTU POKRAJ GLINE Muškarac (38) se traktorom prevrnuo u odvodni kanal, pao pod stroj i poginuo na licu mjesta

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 20.06.2019. u 12:28

Bicici, Barban, 040619.
Prilikom prevrtanja traktora jucer oko 19.30 sati, na kod mjesta Bicici na sumskom putu, smrtno su stradale 5-godisnja djevojcica i njena baka.
Na fotografiji: mjesto nesrece
Foto: CROPIX
CROPIX

GLINA - Prilikom prevrtanja poljoprivrednog traktora u mjestu Brestik na glinskom području u srijedu oko 19,30 sati poginuo je 38-godišnji muškarac, izvijestila je četvrtak Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 38-godišnjak neregistriranim traktorom obavljao poljoprivredne radove te se uslijed proklizavanja traktor prevrnuo u odvodni kanal, dubok oko četiri metra. Pri tome 38-godišnji vozač je pao pod traktor, koji ga je prikliještio, a od zadobivenih ozljeda umro je na mjestu nesreće.

Očevid je vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. O ovom slučaju policija će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće, navode iz PU sisačko-moslavačke.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo