UBOJITI PLAMEN

TRAGEDIJA U ZAGREBAČKOM PETRUŠEVCU Gospođa u invalidskim kolicima ložila peć, vatra joj zahvatila odjeću, muž je pokušao spasiti, ali preminula je

Ilustracija
 Darko Tomaš / HANZA MEDIA

Zagrebački vatrogasci danas imaju pune ruke posla. Nakon gašenja požara u skladištu hotela Palace te izvlačenja beživotnog tijela unesrećenog mopedista koji je kod Autobusnog kolodvora podletio pod miješalicu za beton, na drugom dijelu grada jedna je osoba izgorjela u požaru.

Kako doznajemo, u 1. Petruševcu u vatrenoj stihiji koja je izbila u obiteljskoj kući, život je izgubila ženska osoba, inače invalid u kolicima.

Do tragedije je došlo oko 19 sati dok je nesretna žena u sobičku ložila peć. No, u jednom trenutku su stvari pošle po zlu jer je pod nerazjašnjenim okolnostima došlo do požara koji je izmaknuo kontroli te joj zahvatio odjeću.

Vapaje u pomoć čuo je njezin suprug koji se s plamenom prvi počeo boriti. Vatru je ugasio unatoč dimu koji je "okupirao" kuću, nakon čega je pozvao Hitnu pomoć.

Teško opečenoj ženi nažalost više nije bilo spasa, a vatrogasci su do kraja sanirali požarište i pripremili teren za policiju kako bi se proveo očevid i utvrdio točan uzrok izbijanja požara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:51