TRAŽILI GA DVA DANA

TRAGIČAN EPILOG POTRAGE ZA NESTALIM PETROM (36) Specijalno obučeni ronioci pronašli su njegovo beživotno tijelo na pet metara dubine kod Baške Vode

 
 HGSS

Beživotno tijelo 36-godišnjeg Petra Š. pronađeno je u utorak oko 19 sati na pet metara dubine, na udaljenosti od 35 metara od obale u istočnom dijelu Baške Vode.

HGSS

Riječ je o muškarcu koji se u ponedjeljak udaljio u nepoznatom smjeru, a kako se nije javljao cijelu noć, ujutro su se na noge digli pripadnici policije, brod Lučke kapetanije s posadom te 12 članova makarskog HGSS-a. Upravo makarski specijalno obučeni ronioci spašavatelji su pronašli nestalog mladića u moru.

HGSS

- Prva ekipa spašavatelja na teren je upućena oko 11 sati. Tijekom dana ekipa na terenu je u više navrata mijenjala smjer i opseg potrage, ovisno o dobivenim podacima na terenu. Nakon zaprimanja zone preklapanja baznih stanica, a nakon triangulacije putem signala, potraga je preusmjerena na priobalni pojas.

HGSS

Na plaži u istočnom dijelu Baške Vode pronađene su osobne stvari nestale osobe čije je beživotno tijelo, nažalost, pronađeno na pet metara dubine - kažu iz HGSS-a o iscrpnom traganju s tragičnim završetkom.

Okolnosti tragedije nisu poznate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:46