OPĆINSKI SUD

'TREBALI SU SVI U ZATVOR! KAZNA KOMŠIĆU? MALO MI JE TO...' Pogledajte prvu reakciju majke ubijene Kristine nakon objave nove presude mladom ubojici

Vesna Krupljan
 Screenshot

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu David Komšića (21) jutros je osuđen na godinu i pol dana zatvora zbog protupravnog oduzimanja slobode bivšoj djevojci Kristini Krupljan čiji je auto s ekipom demolirao na Bukovačkoj cesti tri mjeseca prije nego što ju je brutalno izbo nožem.

S njim na optuženičkoj klupi zbog tog divljaštva su se našla još braća Arjan (23) i Armend Rexhepi (23) te Filip Filipović (23), koji su, također, osuđeni na kazne, ali uvjetne. Arjan je dobio godinu dana s petogodišnjim rokom kušnje, a preostala dvojica po 11 mjeseci zatvora uvjetno na 4 godine. Sva četvorica majci ubijene Kristine moraju nadoknaditi 46495 kuna.

- Komšić je dobio zatvor, nek' je dobio. Ali ova trojica su također svi trebali dobiti zatvor. Ali zato jer nisu ranije osuđivani ne idu u zatvor. S tim nisam zadovoljna. Očekivala sam da će Komšić dobiti kaznu koju je DORH tražio, dvije godine i četiri mjeseca. Godinu i nešto za Komšića mi je malo. Za njegove prijatelje također, trebali su svi dobiti dvije godine. Trebali su svi u zatvor. Obrazloženje sutkinje? Dobro je ona to sve obrazložila, ali vidjet ćemo dalje... Netko će se žaliti - izjavila je Vesna Krupljan, majka ubijene Kristine nakon izricanja presude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:28