BIZARNA NESREĆA

TRENUTAK HUMANOSTI, TRENUTAK LUDILA Pregazio pješakinju, odvezao je kući, pa na kraju pobjegao glavom bez obzira... Policija traži pomoć!

Ilustracija
 Srđan Vrančić / Hanza Media

Ozlijeđenu 68-godišnju pješakinju, na koju je u srijedu ujutro u Sisku na pješačkom prijelazu naletio automobilom, zasad nepoznati vozač odvezao je njezinoj kuću i tamo ju ostavio te pobjegao, bez da joj je pružio pomoć te ostavio bilo kakve podatke o sebi i vozilu, ili o događaju izvijestio policiju.

U sisačkoj policiji kažu kako se nesreća dogodila na raskrižju Celjakove i Hefelove ulice oko 7 sati, kada je vozač nepoznatim automobilom na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na pješakinju i umjesto da joj pruži pomoć i pozove policiju, odvezao ju je na njenu kućnu adresu i udaljio se u nepoznatom smjeru.

Ozlijeđenoj ženi liječnička je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, ali zasad nije poznato o kakvim je ozljedama riječ.

Policija poziva građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o toj prometnoj nesreći da ih dojave Postaji prometne policije Sisak na telefon 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Jednako tako, građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:41