PREDATOR

Tri djevojčice se požalile na susjeda, uskoro je sve doznao i lokalni policajac, a mještani su ostali zaprepašteni kad su shvatili o kome se radi

 
 IsTOCK / airdone

Zbog seksualnog uznemiravanja triju školarki od rujna prošle do travnja ove godine, varaždinsko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv 65-godišnjaka iz ludbreškog kraja.

Njegove tri žrtve imaju sedam, odnosno osam godina, a kršitelj zakona je neumorno iskorištavao njihovu nevinost i naivnost.

Gnjusni pedofilski detalji procurili su do istražitelja nakon što se jedna od školarki požalila majci nakon satova vjeronauka da ju “boli tamo dolje”.

Tada joj je ujedno rekla i da ju je poznanik, koji joj može biti djed, nagovarao da mu sjedi u krilu, koristeći pritom situaciju da bi ju dirao po intimnim dijelovima tijela. Ubrzo se istraga zahuktala jer je to doznao i obiteljski poznanik, po zanimanju policajac.

Mještani su zaprepašteni cijelim slučajem posebno zato što je 65-godišnjak sa svojom unukom tri djevojčice vozio na vjeronauk u crkvu kao pripremu za prvu pričest. U slučaj su se uključili i dječji psiholozi, koji su od uznemirenih školarki pokušali doznati sve detalje “druženja” iz noćne more.

Na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva, muškarac do daljnjega ostaje u pritvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:39