ZAMALO TRAGEDIJA

TROJE MALOLJETNE DJECE SPAŠENO IZ VATRENE BUKTINJE Požar je izbio na prvom katu kuće u Rovinju, jedan muškarac prevezen u bolnicu

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 28.02.2019. u 10:22

Split, 100814.
U 19 sati u skladistu gradjevinskog poduzeca Konstruktor u gradskom kotaru Sirobuja koje se nalazi u neposrednoj blizini gradskog groblja buknuo je veliki pozar. Brzom intervencijom vatrogasaca koji su na lice mjesta dosli za 10 minuta pozar je lokaliziran.
Foto: Marijo Basic / CROPIX
Marijo Bašić / CROPIX

Ilustracija

 

Rovinjski vatrogasci spasili su troje maloljetne djece i tri odrasle osobe iz požara koji je izbio u četvrtak oko 3,40 sati na prvom katu kuće u Rovinju, među kojima je jedan muškarac prevezen u bolnicu, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava istarska.

Dvije punoljetne i tri maloljetne osobe neozlijeđene su izvučene izvučene iz stana, a muškarac je zbog udisanja dima prevezen u pulsku Opći bolnicu,  potvrdila je policija.

Policija je dojavu o požaru na prvome katu kuće u ulici Pessel u Rovinju zaprimila u 3,40 sati, a na gašenje su upućeni rovinjski vatrogasci s tri vozila. Požar je lokaliziran već oko 4 sata, a iz stana su vatrogasci izvukli troje malodobne djece u dobi od dvije do 14 godina te tri punoljetne osobe od kojih je jedna, zbog udisanja dima, prevezena u pulsku bolnicu.

"Uzrok požara još nije utvrđen a policijski djelatnici u suradnji s inspektorom zaštite od požara tijekom jutra će obaviti očevid, nakon kojeg bi trebale biti poznate sve okolnosti koje su dovele do požara", istaknula je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo