TEŠKA NESREĆA

U CENTRU ŠIBENIKA POKOSIO STARICU NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU PA POBJEGAO Žena oblivena krvlju prevezena u bolnicu, policija traga za motociklistom

 Ante Talijaš

U petak oko 12,15 sati, za sada nepoznati motociklist oborio je ženu starije životne dobi dok je prelazila preko pješačkog prijelaza između đardina i zgrade 'stare pošte' u središtu Šibenika.

Motociklist je pobjegao s mjesta nesreće, a nesretna žena oblivena krvlju prevezena je kolima Hitne pomoći u Opću bolnicu Šibenik. Kako doznajemo, starica je zadobila teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti.

-Motocikl koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nesreći nema registarskih oznaka, a naši službenici pronašli su ga odbačenog stotinjak metara dalje od pješačkoj prijelaza na kojemu je oborena starija žena. Za motociklistom se intenzivno traga, a po broju šasije motocikla utvrdit će se njegov vlasnik - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica policije.

Na ovom istom pješakom prijelazu prije mjesec i pol dana motociklist je oborio četverogodišnjeg dječaka kojeg je majka vodila za ruku, i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:32