PLJAČKA U ISTRI

U KRUGU UMAŠKOG STADIONA 'GORAN IVANIŠEVIĆ' RAZNESEN BANKOMAT Od siline eksplozije razletio se u dijelove, a crna ladica s novcima je - prazna

 
Stadion "Goran Ivanišević" i ilustracija policije
 Goran Šebelić / Matija Djanješić / Hanza Media

Zapaljivom smjesom plina u noći na srijedu nepoznati razbojnik u Umagu je izazvao eksploziju bankomata, iz kojega je ukrao zasad nepoznatu količinu novca.

Istarska policija je izvijestila da se eksplozija dogodila oko 2.30 sati. U eksploziji je oštećen i dio objekta u kojem se nalazio bankomat, a nastala je zasad neutvrđena materijalna šteta.

Bankomat se nalazio na sporednom ulazu u krugu stadiona "Goran Ivanišević" na kojem se održava ATP turnir, a koji to ime nosi od 2016. godine.

Iz policije ističu kako su obavili očevid i utvrdili sve okolnosti eksplozije, te intenzivno tragaju za razbojnikom.

Glas Istre piše kako se bankomat se nalazi na sporednom ulazu u krug stadiona gdje se održava ATP turnir i to na kućici za informacije i kiosku za suvenire. Sad je cijeli kompleks prazan tako da je evidentirana materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U blizini bankomata u rasponu od gotovo pola kilometra nema stambenih objekata te je počinitelj, ili više njih, mogao bez straha operirati.

Od siline eksplozije bankomat je raznijet na dijelove, a crna ladica bankomata gdje stoje novci je prazna. Kućica je također oštećena u eksploziji. Za sada nije poznato koliko je novca bilo u bankomatu, no nešto ga je bilo, a nešto je i ostalo na mjestu događaja, što je policija skupila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:01