INCIDENT

U MEĐIMURJU KAMENOVALI POLICAJCE Usred dana pod utjecajem alkohola napali i vrijeđali dvojicu mladih službenika, oboje su lakše ozlijeđeni

Ilustracija
 Ranko Šuvar / CROPIX

Dvojica mladih policajaca teško su u subotu napadnuti prilikom obavljanja svog posla, na intervenciji u Murskom Središću.

U subotu, 10. kolovoza oko 15,45 sati, u Ulici Sitnice, policijski službenici postupali po dojavi građana o narušavanju javnog reda i mira, reproduciranjem glazbe.

Dolaskom na mjesto dojave čula se glazba koju je putem muzičke linije glasno reproducirao 31-godišnjak. Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu muškarac je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike koji su uporabili sredstva prisile. Potom su do njih došli 18-godišnjak i 37-godišnjakinja koji su fizički nasrnuli na policijske službenike, dok ih je 22-godišnjak vrijeđao pogrdnim riječima, a 53-godišnjak prijetio nasilnim radnjama. Nad njima također su uporabljena sredstva prisile, javlja portal emedjimurje.

Za vrijeme postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila oko policijskih službenika se okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali te je više osoba gađalo policijske službenike kamenjem, kojom prilikom je jedan kamen pogodio policijskog službenika.

- Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su dvoje policijskih službenika te 18 i 22-godišnjaci, lakše ozlijeđeni. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju, piše emedjimurje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:21