SRČANI UDAR

U POLJU PRONAŠLI LEŠ DRŽAVLJANINA BiH 'Nismo ga vidjeli već 10 dana, mislili smo da je otišao u Bosnu'

Vojnic, 310714.U Knezevic Kosi pokraj Vojnica pronadjen je mrtav muskarac Z.T. (56) bosanskog drzavljanstva. Obavljen je policijski ocevid i obdukcijom ce se utvrditi radi li se o nasilnoj smrti.Na fotografiji: Policija na mjestu dogadjaja.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

Mrtvo tijelo Zuhdije Tabakovića (56), državljana BiH, koji je obitelj iz okolice Velike Kladuše prehanjivao uređujući imanja u Knežević Kosi na području općine Vojnić pronađeno je u polju, dvadesetak metara od drvene kuće u kojoj je sam boravio.

Pronašla ga je mještanka koja je krenula brati gljive i odmah alarmirala policiju. Neslužbeno doznajemo da nema tragova nasilne smrti, već je nesretni Zuki, kako su ga od milja zvali susjedi, vjerojatno preminuo od posljedica srčanog udara. Policijski očevid je obavljen, a točni uzroci bi se trebali znati nakon liječničke obdukcije na tijelu.

- Dolazio je kod nas po vodu, a nisam ga viđao posljednjih desetak dana. Mislili smo da je zbog Ramazana otišao u posjet svojima u Bosnu, a on je ležao mrtav - ispričao nam je susjed.

Zuhdija je u Hrvatskoj boravio legalno, imao je urednu radnu dozvolu i bio je omiljen kod mještana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:00