NEMILE SCENE ISPRED VODIČKOG KLUBA

U sukobu sa zaštitarima, mladi Irac zadobio potres mozga i napuknuće čeljusti

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Večernji provod u Vodicama neće po dobrome pamtiti 21-godišnji turist iz Republike Irske. On je, naime, zadobio teške tjelesne ozljede u fizičkom sukobu s redarima popularnog noćnog kluba Makina, koji se protekle nedjelje oko jedan sat iza ponoći zbio na Obali Ive Juričev Cote u središtu Vodica, ispred noćnog kluba.

Mladome Ircu, koji je naknadno u nedjelju poslijepodne (nakon što je napustio Vodice) zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Zadar, dijagnosticiran je potres mozga i napuknuće čeljusti. Temeljem ovog liječničkog nalaza, mladi Irac podnio je, kako doznajemo, u ponedjeljak kaznenu prijavu PU šibensko-kninskoj protiv nepoznatih počinitelja, a za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje narušavanja javnoga reda i mira koje se dogodio ispred noćnog kluba u Vodicama u nedjelju iza ponoći. Prema dosadašnjim saznanjima, u fizičkom sukobu sudjelovalo je nekoliko zaštitara noćnog kluba i troje stranih državljana. Jedan od njih, a radi se o 21-godišnjem državljaninu Irske zadobio je teške tjelesne ozljede. Policija provodi intenzivnu kriminalističku istragu oko utvrđivanja svih okolnosti ovog sukoba te će po njezinom završetku izvijestiti javnost – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske županije.

Prema neslužbenim informacijama od očevidaca ovog nemilog događaja, mladi Irac i njegovi prijatelji bili su u alkoholiziranom stanju i pravili nerede na terasi noćnog kluba. Nakon što su dislocirani iz lokala, ponovno su se namjeravali vratiti, u čemu su ih spriječili zaštitari. Kriminalističkom istragom uz pomoć snimaka nadzornih kamera utvrdit će se je li su zaštitari u obavljanju svoje službe prekršili ovlasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:31