JUTARNJA DRAMA

U TEŠKOJ NESREĆI DVOJE OZLIJEĐENIH SE BORI ZA ŽIVOT Mladić (19) koji je svojim autom prešao u suprotnu traku i udario u Škodu bit će prijavljen

Ilustracija
 Robert Fajt / Hanza Media

PETRINJA - Od petoro ljudi, koji su u srijedu teško ozlijeđeni u sudaru dvaju automobila kod Petrinje, dvije osobe su u životnoj opasnosti, izvijestila je sisačko-moslavačka policija te najavila da će zbog izazivanja nesreće prijaviti 19-godišnjeg vozača koji je svojim vozilom prešao u suprotni prometni trak.

Dva osobna automobila sisačkih oznaka, odnosno "peugeot" 407 kojeg je vozio 19-godišnjak i "škoda octavia" kojom je iz Petrinje prema Glini upravljala 42-godišnja žena sudarila su se jutros, oko 7,40 sati, u mjestu Gora na petrinjskom području.

Policija je utvrdila da je mlađi vozač prešao u suprotnu prometnu traku, gdje je udario u "octaviu" koja je od snažnog udarca odbačena izvan ceste u dvorište. Vozačicu i troje njenih putnika - dvije žene u dobi od 47 i 50 godina te 35-godišnjeg muškarca iz vozila su morali izvlačiti vatrogasci.

Četiri osobe iz "octavie" i vozač "peugeota" prebačeni su u sisačku Opću bolnicu gdje su svim putnicima iz "octavie" utvrđene teške tjelesne ozljede, a vozačici i 47-godišnjoj putnici opasne po život, dok je vozač "peugeota" lakše ozlijeđen, navodi policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:39