UMIROVLJENICA

U TIJEKU VELIKA POTRAGA ZA NESTALOM KARLOVČANKOM (83): U operaciju uključen i HGSS, ronioci pretražuju rijeku Kupu: 'Našli su njene natikače i štaku'

 
 CROPIX

Već dva dana na karlovačkom području traje intenzivna potraga za umirovljenicom Katom Drmeš (83).

Prema nestanku koji je prijavljen policiji, 83-godišnjakinji se svaki trag gubi od 8. svibnja kada se udaljila s mjesta stanovanja. Riječ je o Karlovčanki visine 158 centimentara koja je u vrijeme nestanka bila odjevena u crnu odjeću.

U potragu se osim policije odmah uključio i lokalni HGSS - četiri ronioca, dva čamca i desetak HGSS-ovaca neumorno pretražuju rijeku Kupu u zoni kod Karlovačke pivovare. Traganje će, kako nam otkrivanju još iz HGSS-a, biti usmjereno na korito rijeke Kupe.

Nestali.hr

Kako smo, pak, doznali od susjeda nestale žene, u blizini rijeke 200-tinjak metara od kuće, policija je pronašla i neke njezine osobne stvari.

- Našli su Katine natikače i štaku. Ona je hodala sa štakom zbog bolova u nogama. Bila je kućanica i majka dvoje djece. Živjela je sama od kad joj je prije desetak godina umro muž koji je bio cijenjeni karlovački mesar - ispričala je za Jutarnji list susjeda životnu situaciju nestale žene.

Policija apelira sve koji imaju bilo kakvih informacija o nestaloj osobi da obavijeste najbližu policijsku postaju ili da nazovu broj 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:33