DIJETE NA SIGURNOM

U ZADNJI ČAS SPRIJEČENA KATASTROFA Još jedna beba u Srbiji skoro je izgubila život nakon što je majka u svađi s mužem izgubila kontrolu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.02.2017. u 09:48

Zagreb, 230217.
Na Volovcici u Prilazu Sv. Josipa Radnika doslo je do ubojstva zenske osobe. Ocevid je u tijeku.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

Još jedna tek rođena beba gotovo je izgubila život, i to nakon što je majka u svađi s mužem izgubila kontrolu.

Kako piše srpski Telegraf, M. I. iz Lazarevca u Beogradu zgrabila je nakon svađe sa suprugom sina starog 40 dana i nekoliko puta s njim tresnula o krevet, a onda ga je pokušala baciti na pod. Muž ju je u tome u posljednji tren spriječio.

Slučaj je otkriven 20. veljače nakon što je muž pozvao policiju i prijavio da je njegova žena nasilna prema bebi.

– Žena je danima prijetila da će ubiti dijete. Rekla je da je to njen sin, da ga je ona rodila i da s njim može raditi sve što joj padne na pamet. Ispričala je i da je dijete htjela baciti na pod jer ju je suprug iznervirao – priča izvor srpskog Telegrafa.

U bolnici je utvrđeno da beba nema vidljivih povreda. Izvor je dodao da se vidjelo da je beba neuhranjena i zanemarena, a zbog cijele situacije Centar za socijalni rad privremeno je oduzeo dijete roditeljima.

Žena je navodno prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti ‘Dr. Laza Lazarević’ gdje je zadržana na liječenju, a o prijavi protiv majke još nije donesena odluka.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo