KRVAVA NOĆ U SENJU

UBOJICI ODREĐEN PRITVOR Obitelj se priprema za posljednji ispraćaj redara, dvojica mladića i dalje u životnoj opasnosti

Ubijeni Tomislav Lopac

Dok se obitelj ubijenog senjskog redara Tomislava Lopca (38) priprema za posljednji ispraćaj, a u KBC-u Rijeka od posljedica teškog ranjavanja oporavljaju Josip Mesić (27) i Tin Rončević (26), policija je dovršila kriminalističko istraživanje i prepratila istražnom sucu riječkog Županijskog suda Ivana Tomljanovića (55) kako bi mu se odredio pritvor zbog ubojstva i dvostrukog pokušaja ubojstva.

Ranjeni mladići su i dalje, doznajemo, u životnoj opasnosti jer je Mesić zadobio prostrjelnu ranu prsnoga koša, a Rončeviću je propucana glava, vrat te potkoljenica. No prema informacijama iz bolnice, njihovo zdravstveno stanje ide na bolje.

Podsjetimo, poslije pet sati ujutro u subotu u senjskom klubu Konoba Tomljanović je naprasno ugasio život redara koji ga je prethodno tog jutra dva puta izbacio iz kluba zbog neprimjerenog ponašanja. Tomljenovićev povrijeđeni ego to nije mogao podnijeti pa je otišao kući prevalivši desetke kilometara, uzeo dva pištolja i vratio se u Konobu.

Po ulasku je redara ranio u trbuh, no ni to mu nije bio dovoljno pa je nastavio nekontrolirano pucati. Pritom su kao kolateralne žrtve ozlijeđeni Mesić i Rončević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:02