ORUŽANI SUKOB U CENTRU GRADA

Uhićen još jedan muškarac zbog pucnjave na križanju Vukovarske i Držićeve

Ilustracija
 Bruno Konjevic / CROPIX

Zagrebačka policija uhitila je još jednog muškarca kojega povezuje s nedavnom pucnjavom na raskrižju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića, doznaje se u policiji.

Muškarca za kojim su tragali od petka policajci su nakon uhićenja odveli u službene prostorije na kriminalištičko istraživanje, izvijestila je policija u ponedjeljak. Pritom nisu otkrili okolnosti uhićenja ili druge podatke o tom slučaju.

Policija je ranije izvijestila da je kriminalističkim istraživanjem pucnjave na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića obuhvatila trojicu muškarca. Za sukob, koja se dogodio u petak oko 20,40 sati policija je sa sigurnošću utvrdila da ni na koji način nije povezan s ranijim slučajem pucnjave u Vukomercu, 12. rujna, rekao je u subotu novinarima zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Teur.

"Ovaj slučaj se ne može dovesti u nikakvu vezu s ranijim događajem. Ovo nije bio sukob između romskih obitelji, nego sukob dviju osoba zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa”, naglasio je Teur, dodavši da su trojica muškaraca koji su obuhvaćeni policijskim istraživanjem hrvatski državljani, ali imaju prebivalište na području Mađarske.

Te osobe poznate su od ranije zagrebačkoj policiji, ali u posljednje vrijeme nisu bile obuhvaćene nikakvim kriminalističkim istraživanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:39