MARIHUANA I MDMA

UHIĆEN MLADI DILER KOJI JE DROGU PRODAVAO I MALOLJETNICIMA Policija ga je pronašla sat i pol nakon trgovanja, drogu je držao i pakirao u autu

Ilustracija
 Bruno Konjević / CROPIX

Zagrebački policajci stali su na kraj vrbovečkom dileru koji je među svojom klijentelom imao i maloljetnika. Lisice na ruke stavljene su 23-godišnjem mladiću kojeg su po dovršenom kriminalističkog istraživanju kriminalisti kazneno prijavili nadležnom državnom odvjetništvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama ali i za omogućavanje trošenja droga.

Naime, mladi diler je u nedjelju oko 23.30 sati na području Vrbovca jednoj osobi prodao marihuanu, dok je jednoj maloljetnici omogućio konzumiranje marihuane i MDMA. Osim srednjoškolke, uživanje u opijatima omogućio je, kažu iz PU zagrebačke, još trima mladim osobama.

Svega sat i pol nakon tog druženja i trgovanja, pod okriljem noći u ponedjeljak, policajci su ga legitimirali i zatekli sa 3,9 grama marihuane i dvije tablete MDMA. Bilo je to dovoljno, obzirom na prethodne sumnje, da ishode sudski nalog i obave pretres kuće u kojoj stanuje kao i iznajmljenog automobila koji koristi za skrivanje i prepakiravanje droge.

U pretrazi su od njega oduzete dvije vage za precizno mjerenje, 35,22 grama marihuane u vrećicama, stvari koje je koristio za pakiranje te mobitel koji je, sudeći prema svemu, sadržavao bitnu komunikaciju oko poslovanja s druge strane zakona jer sumnjaju da je radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu marihuane, amfetamina i MDMA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:41