STRAVA U PODRAVINI

Uhićen otac monstrum: Osmogodišnjoj kćeri naredio da se skine i počeo ju dirati. Spasila ju je mlađa sestra!

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2012. u 12:22

Thinkstock

ĐURĐEVAC - Muškarac (41) sa šireg đurđevačkog područja uhićen je i određen mu je 30-dnevni istražni zatvor zbog seksualnog zlostavljanja osmogodišnje kćeri.

Monstrum je, kako se sumnja, prošli tjedan u spavaćoj sobi ostao sam s osmogodišnjom kćeri kojoj je naredio da se skine. Potom ju je dirao po spolovilu te se počeo samozadovoljavati. Njegov monstruozni čin prekinula je šestogodišnja kći koja je ušla u kuću i vidjela što se događa te je odmah otišla po majku koja je bila u vrtu.

- Šestogodišnja kći dotrčala je sva u panici, a kad mi je rekla da otac 'pipka' drugu kći, odjurila sam u kuću i spasila je od daljnjeg zlostavljanja. Često nas je suprug verbalno zlostavljao, ali nikad nije bio nasilan. Još prije sam razmišljala da ga napustim, ali nemam kamo otići s djecom - ispričala nam je šokirana majka.

Nakon razgovora s učiteljicom osmogodišnjakinje, majka je slučaj seksualnog zlostavljanja prijavila Centru za socijalnu skrb i policiji.

- Ginekolog je obavio pregled obje kćeri jer nisam mogla sa sigurnošću tvrditi da suprug nije i prije seksualno zlostavljao djecu. Kćeri su, kao i ja, još u šoku - potresena je majka.

Kuća u kojoj žive, kaže majka, u vlasništvu je supruga pa mora vrlo brzo pronaći novi dom za kćeri i sebe.

- Nadam se da će nas Centar smjestiti u Sigurnu kuću jer si ne možemo priuštiti odlazak na stan, a u tom slučaj bi nas suprug zasigurno vrlo brzo pronašao. Bojim se što će se dogoditi kad on izađe iz zatvora i najviše strahujem za kćeri koje ne želim izgubiti. Žalosno je da za slučajeve seksualnog zlostavljanja počinitelji ne dobivaju dugogodišnje zatvorske kazne jer žrtve osjećaju posljedice do kraja života. Nadam se da će kćeri smoći snage da zaborave što je njihov otac učinio te da ih ove traume neće pratiti kroz cijeli život - ističe majka.

Izdvajamo