EPILOG PROMETNE NESREĆE

UHIĆEN VOZAČ KOJI JE U ZAGREBU PREGAZIO DJEVOJČICU NA ZEBRI I POBJEGAO Policija: 'Našli smo ga nakon što smo provjerili nekoliko stotina auta'

Ilustracija
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Pronađen je vozač koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj je teško stradala 14-godišnja djevojčica, izvijestila je zagrebačka PU.

Prošloga četvrtka u 19.20 sati, u Baštijanovoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je, u tom trenutku, nepoznati vozač naletio na dijete-pješaka koje je prelazilo kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač prema tada dostupnim informacijama, najvjerojatnije osobnim automobilom marke Opel Corsa, stariji model, tamnije boje, napustio mjesto događaja, a da prethodno nije pružio pomoć ozlijeđenom djetetu niti je o tome obavijestio policiju.

Vozač i vozilo pronađeni su danas na području Trešnjevke, te je vozač zbog sumnje da je upravljao osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Policijski službenici II. postaje prometne policije Zagreb proveli su opsežno kriminalističko istraživanje tijekom koje su provjerili više stotina vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:32