POLICIJSKA AKCIJA

UHVAĆENI MLADIĆI KOJI SU PROVALILI U MAMIĆEVU VILU Došli u Touaregu, ušli preko balkona i pobjegli sa satovima i nakitom vrijednim 400.000 kuna

76. strana, eps klinca max. velikJutros je istraznom sucu priveden Josko Rogic (21) koji je u noci sa ponedjeljka na utorak palicom pretukao Mislava Marusica nakon cega je ovaj zadobio frakturu lubanje i krvarenje mozga.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

VELIKA GORICA - Doznajemo kako su uhićena četvorica mladića pod sumnjom da su 5. veljače provalili u vilu Zdravka Mamića na Tuškancu. Dvojica uhićenih, T.M. (26) i D.S. (20) predani su u ruke pritvorskom nadzorniku, dok su druga dvojica maloljetnici, koji su predani Odjelu za mladež u Velikoj Gorici.

Neslužbeno doznajemo kako su provalnici pred kuću stigli u kasnim popodnevnim satima u Volkswagen Touaregu, a u kuću su najvjerojatnije ušli preko balkona. U provali je otuđeno nekoliko skupocjenih satova, te nakit (lančići i narukvice) u vrijednosti od oko 400.000 kuna.

Uspješno privođenje provedeno je u suradnji službe općeg kriminaliteta Prve policijske postaje Zagreb i Policijske postaje Velika Gorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:36