PODLEGLA OZLJEDAMA

Umrla 80-godišnjakinja na koju je automobilom naletio 70-godišnji vozač dok je na pulskoj obilaznici cestu prelazila preko pječačkog prijelaza

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 07.10.2019. u 20:43

Karlovac, 130715.
U karlovackom naselju Dreznik doslo je do pucnjave oko 17.20 sati. Prema prvim informacijama muskarac je sa puskom upucao svoju suprugu i potom sebi pokusao oduzeti zivot. Lijecnici se u karlovackoj bolnici bore za njegov zivot.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / HANZA MEDIA

Ilustracija

U pulskoj Općoj bolnici umrla je 80-godišnjakinja na koju je, dok je prelazila cestu, u ponedjeljak oko 13.30 sati na pulskoj obilaznici automobilom naletio 70-godišnji vozač.

Istarska policija je izvijestila kako se nesreća dogodila kada je vozač iz Fažane Škodom pulskih registracija udario u 80-godišnju pješakinju, koja je prelazila cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Od siline udara žena je odbačena na zemljanu površinu, pružena joj je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda umrla oko 18 sati.

Iz policije najavljuju kako će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo