HARAO PO JADRANU

Uporan lopov: Krao po makarskoj plaži, tužitelj ga pustio, pa još otišao opljačkati kamp u Omišu

Igor L. (33) iz mjesta Brzac na Krku je uistinu uporan provalnik. Najprije su njega i kolegu mu Roberta M.(40) iz Splita makarski policajci uhitili u utorak zbog sumnje da su par dana prije na makarskoj plaži ukrali ruksak s novcem i dokumentima, javlja Slobodna Dalmacija.

Protiv Splićanina je kaznena prijava podnesena redovnim putem a Igor je doveden na Općinsko državno odvjetništvo u Makarskoj. Nakon ispitivanja pušten je na slobodu.

To povjerenje pravosuđa da se može braniti sa slobode, što je i logično s obzirom da se u njegovom slučaju ne radi o težem kaznenom djelu- 33-godišnjak je istu večer iskoristio za novi pokušaj krađe.

U autokampu Galeb u Omišu oko 22.30 sati više stranih gostiju zateklo ga je pri pokušaju krađe iz osobnog vozila jeep,nizozemskih registracijskih oznaka.

Provalnik je taman nasilno otvorio vozilo i spremao se da ga temeljito počisti kad su nahrupili brojni Nizozemci i njihovi prijatelji kako bi ga spriječili u tome. Zadržali su ga do dolaska policije, pritvoren je i predan je pritvorskom nadzorniku. Poslije će opet na općinsko državno odvjetništvo, ali sada u Split koje neće valjda ponoviti grešku kolega iz Makarske, javlja Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:33