POPOVIĆ BRDO

USRED NOĆI EKSPLODIRAO PARKIRANI KAMION KOD KARLOVCA, POGINULA JEDNA OSOBA 'Raznesen je! Stanovnici su u šoku...'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 17.01.2020. u 07:10

Karlovac, 170120.
Sinoc oko 3 sata u Popovic Brdu, naselju pokraj Karlovca, doslo je do eksplozije parkiranog teretnog vozila. U eksploziji smrtno je stradala nepoznata osoba. Zbog ocevida zatvoren je promet zupanijskom cestom
Na fotografiji: Mjesto gdje je ekplodiralo teretno vozilo.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX

 

U mjestu Popović Brdo nedaleko Karlovca jutros oko 2.55 sati došlo je do eksplozije kamiona koji je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće uz cestu, te je tom prilikom jedna osoba smrtno stradala.

Policija je o eksploziji izvijestila u 5.10 sati javivši medijima kako je zbog nesreće za sav promet zatvorena županijska cesta kroz Popović Brdo, kao i da će u jutarnjim satima na mjestu događaja raditi očevid.

 

Dolaskom na mjesto nesreće u jutarnjim satima policijski kriminalisti su utvrdili da je u eksploziji smrtno stradala jedna osoba.

U tijeku je policijski očevid na mjestu događaja kojim bi trebali biti utvrđeni svi detalji tragedije. Tijekom istrage koja će uslijediti trebao bi biti otkriven i identitet poginule osobe, koja se za sada vodi - nepoznatom.

Predsjednik Mjesnog odbora Popović Brdo Viktor Blažević rekao je Hini da su uslijed eksplozije popucala stakla na nekoliko kuća i da su stanovnici u šoku.

 

"Kamionet je raznesen i to baš nasuprot moje kuće“, rekao je Blažević.

Policija od noćas čuva sve oko mjesta događaja, ne diraju se ni krhotine ni drugi po cesti razbacani predmeti.

Blažević je rekao da je sada sve mirno, da nema razloga za paniku, ali da je uznemiren te da se čeka policijski očevid.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo