HOROR

UŽAS NA CESTI U KRIŽEVCIMA Mladić Polom izletio s kolnika i udario u kuću, auto se prevrnuo, a on na mjestu poginuo, njegov suputnik se bori za život

Ilustracija
 Niksa Stipanicev / HANZA MEDIA

U prevrtanju automobila u petak navečer u Križevcima smrtno je stradao 24-godišnjak, a 34-godišnjak je teško ozlijeđen, izvijestila je u subotu policija koja još istražuje tko je u vrijeme nesreće upravljao vozilom.

Policija je izvijestila da je u petak oko 20.35 sati u Zagarskoj ulici Križevcima „za sada neutvrđen vozač” upravljao automobilom VW polo križevačke registracije u smjeru Ulice Pušća.

„Uslijed neprilagođene brzine te stanju i osobinama ceste u blagom desnom zavoju vozilo je prešlo na suprotnu stranu kolnika, udarilo u kante za smeće, bočnom stranom vozila u ugao kuće i prevrnulo se na krov. Tom prilikom došlo je do otpadanja prednjeg kotača, koji je udario u propisno parkirani osobni automobil.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 24-godišnjak, dok je drugi 34-godišnjak iz vozila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja vozača koji je upravljao vozilom”, navodi policija.

Kako piše Podravski.hr, zbog očevida koji je trajao od 21:17 do 03:10 cesta je bila zatvorena za sav promet koji je tekao obilazno prema Supilovoj, Kalničkoj, Varaždinskoj ulici i obrnuto.

Prizori nesreće bili su užasni, dijelovi automobila razbacani u krugu desetine metara, a okupljeni i šokirani susjedi kažu da nije samo brzina uzrok ove nesreće. Policijsko izvješće očito im je dalo za pravo kad je navedeno da cesta nije bila idealna za promet.

- Već godinama upozoravamo mjerodavne da se tu kod zavoja stvara vodeni balon i da ta lokva vode nigdje ne otječe. Evo, sad se dogodilo ono najgore - rekao je jedan od susjeda za Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:34