KOBNI PAD

UŽAS NA MOTO SUSRETU U SLAVONIJI Vozač (34) poginuo nakon što je podletio pod automobil, liječnici ga dva sata pokušavali oživjeti...

Karlovac, 130715.
U karlovackom naselju Dreznik doslo je do pucnjave oko 17.20 sati. Prema prvim informacijama muskarac je sa puskom upucao svoju suprugu i potom sebi pokusao oduzeti zivot. Lijecnici se u karlovackoj bolnici bore za njegov zivot.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / HANZA MEDIA

Ilustracija

Motociklist I. K. (34) iz Šiškovaca preminuo je od posljedica pada s motocikla koji mu se dogodio u subotu oko 12,50 sati neposredno uoči početka utrke ubrzanja motociklima na 402 metra, koja je trebala biti održana u sklopu 13. Moto susreta u Županji.

Vozači su, naime, prije utrke isprobavali stazu koja je postavljena u Strossmayerovoj ulici, pri čemu je ona bila propisno ograđena i zaštićena, što je učinio i nesretni I. K.. No, prema priopćenju PU vukovarsko-srijemske, 34-godišnjak se prilikom dolaska do ciljne linije nije zaustavio nego se velikom brzinom nastavio kretati te je motociklom probio zaštitnu ogradu, koja je od ciljne linije bila udaljena oko 400 metara.

Ni tada se nije zaustavio, nego se nastavio kretati Strossmayerovom ulicom u njezinom dijelu koji je bio otvoren za promet i vrlo brzo pao s motocikla koji je otklizao u stranu i udario u zid, odnosno ogradu nogometnog kluba, dok je 34-godišnjak podletio pod osobni automobil koji se kretao iz smjera Gradišta prema centru Županje. Sve to dogodilo se pri velikoj brzini.

Nesretnik je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, no uslijed težine ozljeda preminuo je u bolnici nakon što su ga liječnici dva sata pokušavali oživjeti. Što je uzrok ove tragedije, znat će se nakon okončanja očevida i vještačenja motocikla.

Iza pokojnog I. K., koji je bio sin jedinac poznatog limara u selu, bez njega ostali su supruga i petero djece, a prije nekoliko godina preminula im je mala kćerkica, piše Glas Slavonije.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo