OČEVID U TIJEKU

UŽAS U OSIJEKU: BMW SMRSKAN NAKON IZLIJETANJA S CESTE Troje mladih poginulo nakon noćnog izlaska, teško ozlijeđena djevojka bori se za život

 
 Vlado Kos / CROPIX

U strahovitoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Osijeku u subotu rano ujutro oko 4:30h poginule su tri osobe mlađe dobi, a još jedna je s teškim i po život opasnim ozljedama prevezena u KBC Osijek. Prema prvim informacijama, automobil marke BMW izletio je s ceste u blizini raskrižja Trpimirove i Ulice cara Hadrijana u zasad nerazjašnjenim okolnostima te se zabio u stablo.

O stravi koja je uslijedila nakon izlijetanja s ceste svjedoči činjenica da je automobil završio na livadi nekoliko desetaka metara od kolnika, prepolovljen i smrskan... Nekoliko metara od vozila vidljiv je BMW-ov motor koji je doslovce ispao iz haube.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje s mjesta događaja, u automobilu je bila ekipa koja se vraćala kući s izlaska u noćnom klubu poznatom po turbofolk glazbi. Od posljedica teških ozljeda poginula su dvojica mladića i jedna djevojka, a još jedna djevojka je s teškim ozljedama opasnima po život završila u osječkom KBC-u.

- Na mjestu nesreće smrtno su stradali hrvatski državljani, dvije muške osobe u dobi od 20 i 24 godine, jedna ženska osoba u dobi 25 godina, dok je 21-godišnja djevojka teško ozlijeđena - kazao je za Jutarnji Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Također, neslužbeno doznajemo da je vozač navodno automobilom upravljao bez dozvole te da je već evidentiran u policiji zbog izazivanja prometnih nesreća.

Na mjestu tragedije u jutarnjim satima okupili su se pojedini članovi obitelji stradalih, koji su se u suzama pokušavali raspitati što se točno dogodilo. Prema dosad raspoloživim informacijama, nesreći su kumovali brzina i sklizak kolnik, a tek treba utvrditi je li ulogu igrao i alkohol.

Policija je od ranog jutra na očevidu, a na intervenciju su, kako izvještava Glas Slavonije, došli i pripadnici osječke Javne vatrogasne postrojbe kako bi rezanjem vrata došli do djevojke koja je sjedila iza suvozača i davala je znakove života.

Za vrijeme višesatnog očevida policije i zamjenika Općinskog državnog odvjetnitva, promet Ulicom cara Hadrijana do Svačićeve bio je zatvoren za sva vozila.

FOTOGALERIJA: Troje mrtvih u Osijeku

Hrvoje Rupnik
Hrvoje Rupnik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 14:13