TRAGEDIJA

UŽAS U ZAGREBU Automobilom pokosio pješakinju na Aveniji Dubrovnik pa je ostavio da leži na cesti i pobjegao: Nesretna žena je preminula u bolnici...

 
 Nikša Stipaničev / CROPIX

U poslijepodnevnim satima, nešto prije 15 sati, na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, u blizini križanja s Adamićevom ulicom, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Prema prvim informacijama, nepoznati je vozač automobilom naletio na stariju gospođu koja je prelazila cestu preko tri kolničke trake u relativnoj blizini Inine benzinske postaje, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće bez da joj je pružio pomoć. Kako se doznaje u zagrebačkoj policiji, vjeruje se da se udaljio u pravcu Laništa.

Po teško ozlijeđenu gospođu ubrzo je stigla Hitna pomoć, prebacili su je u bolnicu, no nakon 18 sati stigla je informacija da je ona podlegla teškim ozljedama.

Druge okolnosti ove tragedije zasad nisu poznate, a policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem.

Kako nam kažu svjedoci, vjeruje se da je vozač bio u crvenom Cliju, a doznajemo da su ga snimile nadzorne kamere na Ininoj pumpi te kamere postavljene na raskrižjima u Utrini, Travnom i Sigetu.

U večernjim smo satima doznali da je muškarac za kojeg se sumnja da je vozio automobil doveden u policijske prostorije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:56