DOGODILE SE SKORO ISTOVREMENO

UŽASNE NESREĆE KOD KRIŽEVACA Mladića (20) usmrtio vlak, pješaka (63) jureći automobil

Policija je izvijestila kako je danas u 11.35 sati "primljena dojava od vlakovođe putničkog vlaka na relaciji Zagreb – Križevci da je uz prugu zapazio nepomično ljudsko tijelo kako leži u snijegu"
Ilustracija
 CROPIX

Mladić (20) je poginuo jutros prelazeći prugu blizu Križevaca. Po svemu sudeći, usmrtio ga je vlak. Prema prvim neslužbenim informacijama, čini se kako nije riječ o suicidu, već o nesretnom slučaju.

Otprilike u isto vrijeme, oko podneva, u Guščerovcu blizu Križevaca vozač automobila (26) usmrtio je pješaka (63) koji se kretao tom cestom. U strašnom naletu poginuo je na mjestu, 20-ak metara od svoje kuće.

Policija je danas poslijepodne izvijestila kako je u 11.35 sati "primljena dojava od vlakovođe putničkog vlaka na relaciji Zagreb – Križevci da je uz prugu kod mjesta Prikraj Križevački zapazio nepomično ljudsko tijelo kako leži u snijegu".

Policijski službenici iz Križevaca tamo su zatekli mrtvo mladićevo tijelo i dojavili u 'bazu' kako je nesretnika najvjerojatnije usmrtio vlak. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:52