ISTRAGA U TIJEKU

UŽASNO KRVOPROLIĆE NASRED ULICE U TRILJU Ženu pronašli u teškom stanju nakon što je izbodena nožem u vrat i oko, policija privela njezina sina (14)

Ilustracija
 Duje Klarić / Hanza Media

S višestrukim ozljedama glave od oštrog predmeta u ranim poslijepodnevnim satima utorka na Hitni kirurški prijem KBC-a Split zaprimljena je 47-godišnjakinja iz Trilja. Istovremeno je u Policijsku postaju Sinj doveden njezin maloljetni sin koji je zatečen uz nju, piše Slobodna Dalmacija.

Prema prvim neslužbenim informacijama, policija je zaprimila dojavu između 15:30 i 15:45 sati te je u jednoj triljskoj ulici zatečena žena s višestrukim ozljedama glave. Radi se o ozljedama vrata i oka nanesenima hladnim ubodnim oružjem, vjerojatno nožem ili sličnim oštrim predmetom.

U teškom stanju je odvezena u splitsku bolnicu gdje joj liječnici saniraju ozljede.

Kako je s ozlijeđenom ženom na ulici zatečen i malodobni sin, star navodno 14 godina, odveden je u nadležnu policijsku postaju te je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

Policija je s očevidom završila u večernjim satima, a Slobodna Dalmacija doznaje da je prvu informaciju o incidentu dojavila susjeda iz ulice u kojoj je ležala ozlijeđena gospođa.

Uz policijsku ekipu za očevid na mjestu događaja je bio i Žarko Štrbac, dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu.

Nakon očevida, vatrogasci su ulicu isprali šmrkom kako bi uklonili tragove krvi.

Na adresi u toj ulici 47-godišnjakinja inače ne živi, već tamo stanuje sin s njenim bivšim mužem i novom partericom. Dječak pohađa osmi razred osnovne škole i navodno nije bio problematičan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:35