NOĆ UŽASA

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Mladića skalpirali usred Splita: Kožu su mi gulili s glave!

'Bilo ih je šest, sedam, Bez ikakva razloga divljački su me izmasakrirali. Ne znan ni sam koliko sam leža krvav na ulici', kaže Domagoj Galić koji se vraćao kući s proslave mature
 Božo Vukičević / CROPIX

SPLIT - Proslava pete godišnjice mature u petak navečer za 23-godišnjeg zubnog tehničara Domagoja Galića iz Splita završila je 'posjetom' Hitnom kirurškom prijamu splitske bolnice, nakon što ga je, kako sam kaže, bez ikakvog razloga, napala i brutalno pretukla skupina mladića kad se oko tri sata ujutro vraćao kući s proslave, javlja Slobodna Dalmacija.

U bolnici mu je naknadno dijagnosticirano napuknuće jagodične kosti, oštećenje rožnice oka, izbijena su mu dva zuba, jedan prelomljen na pola i dva oštećena, ima višestruke podljeve, posjekotine i razderotine po čitavom tijelu.

No, o proživljenoj torturi i užasu najbolje svjedoči to što je Domagoju poviše čela doslovno oguljeno nekoliko centimetara kože s kosom, kao da ga je netko pokušao skalpirati.

Nakon što je u subotu oko 13 sati otišao u splitsku bolnicu, liječnici su obavijestili policiju koja je potom vrlo brzo privela na razgovor 21-godišnjeg Hrvoja Đ. iz Splita. On je priznao policajcima da je napao i ozlijedio Domagoja, a kao razlog je naveo da ga je ovaj provocirao, vrijeđao i svašta mu dobacivao u autobusu, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:50