OBITELJ IZ PAKLA

VARAŽDIN: RODITELJI OSTAVILI KĆER U AUTU DA BI ONI MOGLI KOCKATI!? Slučaj prijavili građani: 'Njih su izvukli iz casina, curica je bila sva mokra'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.08.2017. u 15:00

, Image: 334943591, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustrativna fotografija

Prošli tjedan oko jedan sat ujutro policija je izašla na intervenciju u Varaždinu nakon dojave da je mala djevojčica zaključana u automobilu na parkiralištu. Ispostavilo se da su roditelji ostavili dijete kako bi sami, u miru mogli na kockanje, piše portal eVarazdin.hr.

Službeno je to potvrdio i načelnik policije Darko Jurčec koji je poslao priopćenje: - Policijski službenici su na mjestu događaja na adresi u Varaždinu, Miroslava Krleže bb, iza kockarnice, na parkiralištu zatekli djevojku starosti 24 godine, dok se u vozilu nalazilo njezino dijete starosti 6 godina. O postupanju policijskih službenika Policijske postaje Varaždin dostavljeno je izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb na znanje i daljnje postupanje.

Prema anonimnoj dojavi varaždinskom portalu nepoznati je građanin javio policiji o ostavljanju curice u autu, a čitateljica je snimila trenutak kad su policajci došli na uviđaj.

Čitateljica koja je htjela ostati anonimna, rekla je da je primijetila curicu u autu nakon čega je prolaznik nazvao policiju, a ona ih je iz susjedne zgrade fotografirala. - Oni su došli, izvukli roditelje iz casina, otvorili vrata od auta i curici dali sok iz auta. Bila je sva mokra, ispričala je za eVarazdin.hr.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo