ŽRTVA NUŠE BUNIĆ

Varaždinci još nisu preboljeli smrt svog omiljenog bikera

Nuša je nakon zločina polugola utrčala u obližnju portirnicu i rekla da ju je Nikola pokušao silovati, a nakon toga je zašutjela. Šutjela je i na ispitivanju u tužiteljstvu te poslije na sudu
Nikola Turek i Nuša Bunić (u krugu)
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Nikolini roditelji Branka i Zdravko te sestra Valentina Turek neutješni su već skoro dvije godine. Ove godine Nikola bi napunio 32 i umjesto da zajedno slave i raduju se životu sa sinom i bratom, vrijeme je za njih stalo sredinom lipnja 2017.

Osim što je bio uspješan mladi poduzetnik kojemu je otac prepustio vođenje poslova uređenja interijera, Nikola je bio i predsjednik varaždinskog Motorističkog kluba Baroker. Nakon što je preminuo od posljedica smrtonosnog ranjavanja, na njegovu su profilu prijatelji i svi koji su ga poznavali, kao i njegovi prijatelji bikeri, pisali dirljive riječi oproštaja s njim.

Na njegovu je pogrebu bilo više od 1500 ljudi iz Hrvatske, Slovenije, Italije i BiH jer su ga, osim kolega bikera, na posljednji počinak ispratili i brojni prijatelji i suradnici.

“...Malo je reći da će mi nedostajati Nikola, to je samo riječ “nedostajati”, ali velika hvala tom čovjeku što me je naučio da budem zahvalna životu i da ga cijenim jer na kraju krajeva ono što nam ostaje je samo život”, napisala je jedna od njegovih prijateljica na njegovu Facebook profilu koji je još uvijek aktivan u spomen na njega.

“Nadamo se da će svi oni koji vole Nikolu pronaći utjehu u posjećivanju njegova profila i slavljenju njegova života”, napisao je administrator njegova profila na kojem su osvanuli i komentari nakon izricanja nepravomoćne presude Nuši Bunić.

Mladi varaždinski biker se kobne noći 15. lipnja 2017. godine našao kod Drave na predjelu Beli kipi s djevojkom s kojom je bio osam mjeseci u vezi, ali su tu vezu prekinuli. Ona je imala novog dečka, a on novu djevojku. Došao je na njezin poziv. Posljednje što se zna o tome što se dogodilo jest njegov poziv Službi 112.

Teško ranjeni mladić izgovara operateru rečenicu kako ga je “cura pičila u vratnu venu” i tu se veza prekida. Svi napori liječnika, nakon što su ga pronašli i dovezli u varaždinsku bolnicu, nisu imali izgleda. Suočeni s njegovim odlaskom, njegovi su roditelji odlučili darovati njegove organe koji su spasili šest života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:10