PROMETNA NESREĆA

VELIKA TUGA U BARANJSKOM MJESTU Dvije djevojke izvukli su iz zdrobljenog automobila, jedna (17) je poginula, a njezina sestra je teško ozlijeđena

 
Ilustracija
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

BILJE - Sedamnaestogodišnja djevojka smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 20,30 sati u Ulici kralja Tomislava, ispred kućnog broja 23, u Bilju, piše Glas Slavonije.

Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, smrtno stradala se nalazila u vozilu kao putnica. Prema dostupnim informacijama još jedna djevojka (20) teško je ozlijeđena i prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, a navodno se radi o sestrama. Na mjesto nesreće pozvani su osječki profesionalni vatrogasci koji su dolaskom na mjesto događaja zatekli vozilo u kanalu, na krovu.

Dvije osobe, koje su bile na stražnjem sjedalu, oslobodili su iz zdrobljenog automobila i predali liječničkoj ekipi Hitne medicinske pomoći. Na žalost, jedna od djevojaka podlegla je teškim ozljedama. Vozačica (24) i 22-godišnja putnica lakše su ozlijeđene.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 23-godišnja vozačica osobnog automobila zbog neprilagođene brzine u blagom zavoju udesno izgubila nadzor nad vozilom, koje je udarilo u betonski most, prevrnulo se na krov i otklizalo do drugog betonskog mosta.

Ovo je treća žrtva prometnica u Osječko-baranjskoj županiji u proteklih tjedan dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:13