ZAPAKIRAN U KUTIJE

VELIKA ZAPLJENA DUHANA U LICI Prometna policija otkrila više od 800 kilograma ilegalnog duhana, 55-godišnjaku kaznena prijava

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.01.2019. u 18:42

Sovici, 250415.
Reportaza iz pogranicnog mjesta Sovici u Hercegovini poznatog po znatno nizim cijenama brojnih artikala narocito duhana i benzina.
Na fotografiji : Rezani duhan spreman za prodaju.
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
Ivo Ravlić / CROPIX

Ilustracija

 

Više od 800 kilograma duhana zaplijenila je u utorak ujutro na ličkoj dionici autoceste Zagreb – Split policija koja će protiv 55-godišnjeg krijumčara podnijeti kaznenu prijavu zbog nedozvoljene trgovine.

Kombi u kojem je 55-godišnjak prevozio ilegalni duhan zapakiran u više kutija zaustavila je mobilna jedinica prometne policije kod odmorišta Jadova, u smjeru Splita.

Kriminalističko istraživanje proveli su službenici policijske postaje Gospić koji su utvrdili da 55-godišnjak u kombiju prevozi 833,6 kg sitno rezanog duhana za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju, a kupio ga je radi daljnje preprodaje, izvijestila je policija.

Pronađeni duhan privremeno je oduzet, a protiv 55-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljene trgovine, kažu u policiji.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo