ZAGONETNI INCIDENT

VELIKI MISTERIJ Mladić slomio nogu na policajčevom autu, istražuje se kako

Ilustracija
 Damir Krajač / CROPIX

Mladić u dobi od 31 godine teško je ozlijeđen prije nešto više od tri tjedna u Selnici Podravskoj kod Koprivnice, u događaju u kojem je sudjelovao i jedan policajac koji tada nije bio na dužnosti. Policija je sve dosad istraživala taj slučaj, ali nisu uspjeli do kraja raspetljati sve okolnosti tog događaja.

Naime, kako je prvi objavio portal Podravski.hr, gosti jednog kafića u Selnici Podravskoj u polju desetak metara od ceste zamijetili su u sitnim noćnim satima mladića i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Utvrđeno je da je zadobio prijelom potkoljenice, ali i da ima 2,09 promila u krvi. Policija je slučaj prvo okarakterizirala kao prometnu nesreću, no tijekom istrage se ustanovilo da je mladić pijan teturao po cesti, zaustavljao aute i udarao ih nogom.

Jednim od tih vozila upravljao je policijski službenik PU varaždinske koji tada nije bio na dužnosti. Utvrđeno je i da je mladić dobio prijelom potkoljenice prilikom kontakta svoje noge i prednjeg dijela auta kojim je upravljao policajac, no nije utvrđeno je li ozljedu zaradio prilikom udaranja auta nogom ili je vozač naletio na njegovu nogu.

Nakon događaja policajac je napustio mjesto događaja, a ozlijeđeni je mladić na neutvrđeni način završio desetak metara od ceste u polju. Još nije poznato hoće li tužiteljstvo protiv policajca podnijeti nekakvu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:58