VELIKA POTRAGA

VELIKI MISTERIJ NA MLJETU Alma je u utorak odšetala iz kampa i više nije viđena, traže ju psi, dron i helikopter

 
 Robert Fajt / CROPIX

Proširena je potraga za 63-godišnjom slovenskom državljankom Almom Novljan koja je nestala u utorak na području Nacionalnog parka Mljet i čiji je nestanak prijavio suprug.

Kako je potvrdio pročelnik dubrovačkog HGSS-a Marijo Begić, potraga je proširena.

- Na terenu su brojni pripadnici HGSS-a, rendžeri NP-a Mljet, članovi DVD-a Montokuc i JVP-a Mljet, a u potragu su uključena i četiri potražna psa. Zbog strašne vrućine ne mogu tražiti po danu pa psi rade noću, gumenjaci obilaze širi dio obale i mora, tu su i dronovi, a jučer je podignut i helikopter. Radimo i cijelu noć, ali zasad potraga ne daje rezultate - rekao je Begić.

Alma Novljan posljednji je put viđena u utorak u poslijepodnevnim satima u autokampu Đenka Lovište gdje joj je i prijavljeno boravište.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba navedeno je da je visoka 162 centimetra, srednje građe, plave kose, kestenjastih očiju i okrugla lica, a dosad nije imala zdravstvenih problema.

U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom “Big Ben London”, bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39. Otišla je u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu i više se nije vratila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:09