TEŽAK ZLOČIN

VELIKO KRVOPROLIĆE U SUKOŠANU Muškarac hladnim oružjem ubio vlastitu sestru, njezina starijeg sina i svekrvu, nakon svega život oduzeo i sebi

Policija je oko 12,56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dviju žena, rođenih 1937. i 1954. i jednog muškarca (1981.). Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957.
 Luka Gerlanc / CROPIX

U Sukošanu je u nedjelju došlo do velikog krvoprolića: muškarac je hladnim oružjem usmrtio vlastitu sestru i njezina starijeg sina, a zatim je oduzeo život i svojoj svekrvi koja je s njima živjela u kućanstvu, javlja Zadarski.hr.

Prema neslužbenim informacijama, Čedomir K. (63) najprije je ubio svoju sestru i njezina sina te svekrvu, a potom se udaljio od kuće u polje gdje je sebi oduzeo život. Ubio ih je tupim tvrdim predmetom te izašao iz kuće i rekao susjedu što je napravio.

Potom je nestao u polju gdje su ga kasnije pronašli obješenog.

Policija je priopćila kako je oko 12,56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo u Ulici Mladena Veleslavića u Sukošanu, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dviju žena, rođenih 1937. i 1954. i jednog muškarca (1981.). Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957.

Neslužbeno se doznaje da su unutar obitelji postojali dugogodišnji sporovi zbog neriješenih imovinskih pitanja.

Policija je započela s provođenjem očevida, nakon kojega bi trebale biti jasnije okolnosti ovog nezapamćenog zločina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:20