POLICIJA POTVRDILA

VELIMIR BUJANEC PRIJAVIO STIPU MILANOVIĆA 'Premijerov otac prišao mi je u lokalu i rekao da će me dati prebiti na mrtvo ime'

 Nina Đurđević/CROPIX

“Prijava je zaprimljena, te policija po njoj provodi izvide”, rečeno nam je jučer u zagrebačkoj policiji nakon što je Velimir Bujanec, voditelj TV emisije Bujica, podnio policiji kaznenu prijavu protiv oca premijera Zorana Milanovića, osumnjičivši ga za prijetnje.

Stipu Milanovića (78) Bujanec je prijavio u subotu, navevši da mu je premijerov otac u podnevnim satima u jednom lokalu u središtu Zagreba rekao: “Rekao sam Kreši da tebe i Malića treba dati prebiti na mrtvo ali mi je on rekao da ne sad, jer bi to loše odjeknulo, s obzirom da se radi o medijskim osobama!” Bujanec je na svojoj Facebook stranici naveo kako mu je Milanović prišao u lokalu te ga verbalno napao da u svojoj emisiji o njegovim sinovima priča gluposti, a zatim mu izrekao rečenicu zbog koje ga je Bujanec odlučio prijaviti .

Stipe Milanović inače je, prema riječima njegovih poznanika, barem verbalno, vrlo kratkoga fitilja, a prije nekoliko mjeseci bio je sudionik svađe s radnikom čistoće koji je zatim 78-godišnjaka napao lopatom. Bujanec je prije dvije godine bio uhićen s kokainom kojim je plaćao seksualne usluge, a nakon priznanja nagodio se s tužiteljstvo za uvjetnu kaznu. U njegovoj emisji Bujica tema su vrlo često premijer Milanović i njegov brat Krešo, koje Bujanec optužuje za korupciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:07