SUKOB NA VRUĆINI

VIDEO: BRUTALNI NAPAD U CENTRU ZAGREBA Radnik Čistoće premlaćen usred bijela dana, kolima Hitne prevezen u bolnicu, policija provodi očevid

 

Danas oko podneva u strogom centru Zagreba, u Preradovićevoj ulici, došlo je do teškog fizičkog sukoba.

Prema prvim informacijama, jedna je muška osoba s ozljedama kolima Hitne pomoći prevezena na obradu u bolnicu.

Navodno se radi o djelatniku Čistoće koji je u trenutku napada čistio ulicu specijalnim usisavačem. Kako smo doznali na mjestu događaja, najprije je izbila svađa između radnika i nepoznatog muškarca nakon čega su se i fizički sukobili. Na mjestu događaja ostale su naočale i kapa djelatnika Čistoće.

Marin Dešković / Jutarnji list

Doznajemo kako je uzrok sukoba bio kombi građevinske tvrtke parkiran na ulici. Radnik Čistoće zatražio je da se kombi makne, nakon čega je nastala svađa.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj kratko su nam rekli da su dojavu o sukobu primili u 11 sati i 20 minuta, te da su se dvije osobe sukobile na cesti. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Uskoro će biti poznato više informacija, a policija trenutno na tom dijelu Preradovićeve provodi očevid.

Marin Dešković / Jutarnji list

Marin Dešković / Jutarnji list

Težina ozljeda muškarca zasad nije poznata. Zbrinut je u Kliničkoj bolnici Sestara Milosrdnica, dok je drugi sudionik sukoba doveden u službene prostorije na ispitivanje. Prilikom privođenja nije pružao otpor, doznajemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:21