VILAMA PO PSU

VIDEO: BRUTALNO UBOJSTVO HASKIJA ZGROZILO BARANJU 'Dan ranije zaprijetio je da će ga ubiti, složio je priču koja je bila nevjerojatna...'

 
Dejana Koprivnjak
 Vlado Kos / CROPIX

Aron je bio dvogodišnji haski, kojega je obitelj Koprivnjak iz Belog Manastira dobila na poklon od jednog susjeda. Bilo je to rođendansko iznenađenje za njihovog dvogodišnjeg sina Denija i Aron je 8. siječnja 2019. postao član njihove obitelji.

Na žalost, nije se dugo s njima zadržao. U ponedjeljak su njegovo beživotno tijelo pronašli na ulici nedaleko od njihove obiteljske kuće. Policija za Aronovo ubojstvo sumnjiči 27-godišnjeg A. O., susjeda obitelji Koprivnjak, koji je nesretnog, prema policijskom izvješću, haskija usmrtio s više udaraca vilama po glavi i tijelu.

- Taj susjed nas je posjetio u nedjelju i zaprijetio da će ubiti Arona ako ga još jednom vidi u svome dvorištu. Optužio ga je da mu dolazi u dvorište i ubija kokoške, što nam je bilo nevjerojatno za čuti, pa smo mu kazali da ne vjerujemo u tu priču, jer smo psa držali pod nadzorom - priča Dejana Koprivnjak, vlasnica ubijenog psa.

- U ponedjeljak oko 17.30 sati smo se vraćali kući i vidjeli smo njegovo beživotno tijelo koje je ležalo u travi pokraj crkve. Odmah smo posumnjali na susjeda, pa smo otišli kod njega i pitali ga je li on to učinio, a onda nam je on išao pokazivati svoje ubijene kokoške govoreći nam kako je to učinio Aron. Rekli smo mu da ovdje u naselju svi imaju kokoške, i nitko drugi se na Arona nije žalio - ispričala je Dejana.

Policija je protiv 27-godišnjeg A. O. podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo psa, zbog čega mu prijeti zatvorska kazna do godine dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:12