PROMETNA NESREĆA

VIDEO: DETALJI HORORA KOD SLAVONSKOG BRODA Na pružnom prijelazu bez rampe smrtno stradao otac dvoje djece

 
Ilustracija
 Karlo Eisenbeisser / Ilustracija / CROPIX

U prometnoj nesreći na pružnom prijelazu u Donjim Andrijevcima u naletu brzog vlaka na vozilo u ponedjeljak nešto iza šest sati ujutro, smrtno je stradao vozač osobnog automobila.

Kako doznaje Sbplus.hr, automobil marke Opel vozio je građevinski radnik i otac dvoje djece, Zoran Tomakić (38) iz Radničkog naselja 'Kolona' u Donjim Andrijevcima.

Brzi vlak broj 742 koji je vozio iz Vinkovaca u Zagreb, na pružnom je prijelazu bez rampe naletio na automobil, koji je od siline udarca odbačen na četrdesetak metara udaljen elektro-stup.

Motor vozila odletio je stotinjak metara dalje, a nesretni je Tomakić probio žičanu dvorišnu ogradu i na mjestu poginuo.

Strojovođa je zaustavio vlak 300-tinjak metara dalje, a putnici su se pješke vratili na željeznički kolodvor, piše Sbplus.hr.

Prometovanje vlakova je zaustavljeno na oba kolosjeka do dovršetka očevida, koji je u tijeku.

Zbog nesreće na željezničko-cestovnom prijelazu Andrijevci na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica, putnike na relaciji Strizivojna-Vrpolje – Garčin i obratno prevoze autobusi, priopćili su iz Hrvatskih željeznica (HŽ) Infrastrukture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:51