PROMETNA NESREĆA

VIDEO: DETALJI HORORA KOD SLAVONSKOG BRODA Na pružnom prijelazu bez rampe smrtno stradao otac dvoje djece

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.09.2018. u 11:15

Koprivnica, 170516.
Starija muska osoba smrtno je stradala danas oko 11 sati na pruzi kod mjesta Kunovec blizu Koprivnice. Na nju je naletio vlak koji je iz Varazdina prema Koprivnici krenuo oko 10.30 sati. Promet prugom Varazdin-Koprivnica bio je prekinut do 14 sati.
Foto: Karlo Eisenbeisser / Podravski list / CROPIX
Karlo Eisenbeisser / Ilustracija / CROPIX

Ilustracija

 

U prometnoj nesreći na pružnom prijelazu u Donjim Andrijevcima u naletu brzog vlaka na vozilo u ponedjeljak nešto iza šest sati ujutro, smrtno je stradao vozač osobnog automobila.

Kako doznaje Sbplus.hr, automobil marke Opel vozio je građevinski radnik i otac dvoje djece, Zoran Tomakić (38) iz Radničkog naselja 'Kolona' u Donjim Andrijevcima.

Brzi vlak broj 742 koji je vozio iz Vinkovaca u Zagreb, na pružnom je prijelazu bez rampe naletio na automobil, koji je od siline udarca odbačen na četrdesetak metara udaljen elektro-stup.

Motor vozila odletio je stotinjak metara dalje, a nesretni je Tomakić probio žičanu dvorišnu ogradu i na mjestu poginuo.

 

Strojovođa je zaustavio vlak 300-tinjak metara dalje, a putnici su se pješke vratili na željeznički kolodvor, piše Sbplus.hr.

Prometovanje vlakova je zaustavljeno na oba kolosjeka do dovršetka očevida, koji je u tijeku.

Zbog nesreće na željezničko-cestovnom prijelazu Andrijevci na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica, putnike na relaciji Strizivojna-Vrpolje – Garčin i obratno prevoze autobusi, priopćili su iz Hrvatskih željeznica (HŽ) Infrastrukture.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo