BRZO I EFIKASNO

VIDEO: FILMSKA POTJERA U CENTRU OGULINA Rotirke i sirene uzbunile građane, policajci ganjali migrante kroz cijeli grad, dvojica su uhićena!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.03.2019. u 09:35

Youtube Screenshot

 

Dinamično je započelo jutro u Ogulinu. Naime, nešto iza 8 sati u samom središtu grada, odigravala se prava filmska potjera u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo BiH registarskih oznaka, te nekoliko policijskih vozila, javlja OG portal.

Rotirke i sirene dale su naslutiti da se radi o potjeri, a uskoro je postalo jasno da je riječ o nekolicini migranata u automobilu koji su se dali u bijeg nakon su zaustavili automobil kada su shvatili da se nalaze u policijskom okruženju.

Epilog je uhićenje dvojice migranata, dok se nekolicina njih trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pored Obrtničke škole, prema prugi. Za njima je nastavila i policija, a u ovom trenutku nema informacija o kolikom se broju migranata radi i kako je sve završilo.

OG portal javlja kako je akcija izvedena vrlo brzo i efikasno, jedino su se građani, umjesto da se maknu i policiji olakšaju posao i pristup mjestu incidenta, u svojim automobilima zaustavljali blizu mjestu zbivanja.

Fotografije su preuzete sa OG portala

OG portal

OG portal

OG portal

OG portal

OG portal
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo