UŽAS NA CESTI

VIDEO, FOTO: DETALJI OBRAČUNA NA SAVSKOJ U KOJEM SE POTEGAO NOŽ 'Mladić je stajao uz stanicu, a iz njega je kapala krv. Onda je krenula jurnjava'

 
Ozlijeđeni u okršaju u Savskoj
 Damir Krajač / čitatelj / Hanza Media

Muškarac krvavog torza koji trči po Savskoj cesti u Zagrebu nakon fizičkog obračuna u kojem su radili i noževi, prizor je koji je u nedjelju oko 18.30 sati zgrozio stanare i prolaznike.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja a koje je priopćila policija, u kafiću na Savskoj došlo je do sukoba trojice muškaraca. Svađa i tučnjava kulminirali su potezanjem noža pa se obračun preselio i na ulicu, među prolaznike.

čitatelj
Ozlijeđeni u okršaju u Savskoj

- Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim drugim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog s početka priče koji je stajao u tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana – ispričala je za Jutarnji jedna stanarka.

Fotogalerija: Dvije osobe izbodene su u Zagrebu

Drugi stanar kaže da je policija odmah po dolasku razvukla trake kako se ne bi kontaminiralo mjesto očevida jer su se ljudi samo počeli okupljati pred nesvakidašnjim prizorom i dodaje da je sukob navodno počeo u Woody baru.

Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi s kolnika te dijela tramvajske stanice su potom ispirali zagrebački vatrogasci.

Do kasno u noć potrajat će policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti obračuna koji je uznemirio građane. Navodno je jedna osoba dovedena na obavijesni razgovor, a je li riječ o muškarcu koji je nožem sijao strah i nanio ozlijede dvojci mladića, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:32