NAPLATILI IM PRELAZAK

VIDEO, FOTO: 'STANI! GLE, NEĆE STAT! Dramatične snimke velike policijske potjere: Pogledajte kako je izgledao lov na krijumčare migranata kod Slunja

 
 MUP

Na području Slunja u nedjelju su policijski službenici u gotovo filmskoj akciji zaustavili dva osobna automobila njemačkih registarskih oznaka kojima su upravljali državljani Sirije u dobi od 35 i 47 godina, te u njima krijumčarili sedmero migranata, te ih sve pohvatali.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem 47-godišnjaka se sumnjiči da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos u osobnom automobilu prevozio sedam stranih državljana u namjeri da im na nezakonit način omogući izlazak iz Republike Hrvatske na prostor Europske unije, a u čemu mu je pomagao 35-godišnjak, priopćili su iz karlovačke policije.

Danas tijekom dana obojica osumnjičenih predani su pritvorskom nadzorniku PU karlovačke dok je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke ovu su akciju proveli u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije.

MUP

MUP

MUP

MUP

MUP

Pogledajte snimku na kojoj se vidi kako su policajci zaustavili krijumčare!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:19