UŽAS PRED 'MAMUTICOM'

VIDEO, FOTO: UHIĆEN MLADIĆ (22) KOJI JE IZAZVAO STRAŠNU NESREĆU U NOVOM ZAGREBU Projurio je kroz crveno, nakon teškog sudara stradala je majka s bebom

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 25.07.2019. u 12:18

CROPIX

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je u nesreći na nogostupu ispred Mamutice u naselju Travno, uz majku, teško ozlijeđeno i malo dijete na koje je odbačeno vozilo nakon sudara dvaju automobila.

Policija je izvijestila da je, nakon sudara, automobil na nogostupu naletio na drvenu klupu na kojoj je sjedila 32-godišnjakinja koja je u naručju držala dijete, a pored nje su bila dječja kolica i na drveni štand koji se također nalazio na nogostupu.

"U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnjakinja, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb, dok je dijete također teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u istoj bolnici", izvijestila je policija. 

Dodaju da je radi provođenja kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću uhićen 22-godišnjak koji je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku. Kaznena prijava će biti dostavljana Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, kažu u policiji.

Nesreća se dogodila oko 14,30 sati kada je 22-godišnji vozač Caddyja na križanju Ukrajinske s Kombolovom i Ulicom Božidara Magovca ušao u križanje dok je na semaforu bilo crveno svjetlo.

Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na Passat zagrebačkih registracija kojim je upravljao 65-godišnjak.

Uslijed naleta Passat je u zanošenju kotačima i donjim postrojem naletio na rubni kamen u jugoistočnom dijelu raskrižja te sletio na nogostup u smjeru jugoistoka, gdje je prednjim dijelom naletio na metalni stupić koji se nalazio na spomenutom nogostupu u jugoistočnom dijelu raskrižja.

"Nastavio je nekontrolirano kretanje po nogostupu u smjeru jugoistoka, gdje je prednjim desnim dijelom vozila naletio na drvenu klupu na kojoj je sjedila 32-godišnjakinja koja je u naručju držala dijete", izvijestila je policija.

FOTOGALERIJA: Automobil naletio na majku s djetetom

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo