KRAĐA

VIDEO: NADZORNE KAMERE SNIMILE BESKRUPULOZNOG PLJAČKAŠA Drski lopov sa šanka kafića u centru Zagreba ukrao novčanik s gotovo cijelim prometom

 Screenshot / Facebook

Ako ste mislili da kafići i drugi poslovni objekti imaju nadzorne kamere radi ukrasa, razmislite dvaput. Dokazuje to primjer jednog kafića iz centra Zagreba.

Zaposlenici kafića Rock Star u Preradovićevoj ulici objavili su na stranici na Facebooku apel u kojem traže pomoć. Naime, u petak pred kraj smjene dok su posljednji gosti dovršavali svoja pića, muškarac na šanku iskoristio je trenutak nepažnje konobarice i nonšalantno ukrao novčanik s gotovo cijelim prometom te večeri.

Odmah je izašao van iz kafića, a je li pritom imao pomagača, nije poznato.

‘Ako je dosad koga zanimalo jesu prave kamere koje imamo? Jesu, i nemamo ih zato jer si međusobno ne vjerujemo nego baš zbog ovakvih situacija kad prilika rodi lopova. Pred kraj smjene na mali petak, u domaćoj atmosferi mentorici Zrile dosad nepoznati momak zabilježen na kameri uspio je uzeti novčanik sa skoro cijelim prometom od večeri. Tražimo vašu pomoć kako nam gore spomenuti pošteno vratio posuđeno, nadamo se da mu je poslužilo za osobne potrebe, no imamo i mi svojih. Ljudi smo. Podijelite, komentirajte, pomozite. Naše stalkerske moći su dosegle zid. Hvala’, napisali su u objavi.

Snimku nadzorne kamere pogledajte na ovom linku i pomozite im ako znate o kome se radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:19