DRAMA U VUKOVARU

VIDEO: NEOBIČNA NESREĆA U VUKOVARU BILA JE - POKUŠAJ UBOJSTVA! Policija nakon slijetanja bračnog para autom u Dunav uhitila muža i podnijela prijavu

 
 Jutarnji

Slijetanje automobila u Dunav iza vukovarskog dvorca Eltz u utorak oko 18 sati za policiju je, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, ipak kazneno djelo! Naime, zbog pokušaja teškog ubojstva četiri godine mlađe supruge koja je bila na suvozačevom mjestu kada je vozilom namjerno skrenuo sa šetnice u rijeku, kazneno je prijavljen 60-godišnji vozač G.M., a koji je potom predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Prema pričanjima svjedoka očevidaca, ali i susjeda bračnog para, kako smo jučer objavili, toga dana 56-godišnjakinja je suprugu dva puta spasila život. Nakon slijetanja u rijeku, a zahvaljujući njezinoj pravodobnoj reakciji, uspjeli su neozlijeđeni isplivati na površinu. Policijski policijski ronioci su više od sat vremena, pak, pokušavali na muljevitom riječnom dnu locirati vozilo koje su, potom, vatrogasci i HGSS-ovci izvukli na obalu.

Dan nakon slijetanja u Dunav, pokušali smo čuti i drugu stranu priče, no ženski glas u domu bračnog para nam je tek kratko poručio da o nevolji koja ju je snašla, ne želi razgovarati.

- Koliko sam čuo, susjeda je svom mužu dvaput doslovno spasila život u jednom danu. Navodno su se vozili prema bolnici nakon što je netom prije toga on pokušao dići ruku na sebe, ali ona ga je spasila. No, umjesto u bolnicu autom ih je, valjda, odlučio odvesti u smrt. I pod vodom je dala sve od sebe da ih spasi oboje. Oni su u brakorazvodnoj parnici, no on je emotivac, pravi Iločanin. Ali ljubav kad ne ide, onda ne ide i to treba pustiti - rekao je kratko za Jutarnji jedan Vukovarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:26