RUŽAN INCIDENT

VIDEO: OPĆA MAKLJAŽA U VINKOVCIMA Snimka žestoke tučnjave na ulici širi se društvenim mrežama, napadači nisu štedjeli ni one koji su ležali na tlu

 
Tučnjava u Vinkovcima
 YouTube

Snimka žestoke tučnjave u Vinkovcima u večernjim satima dijeli se posljednjih dana na društvenim mrežama. Na videu se može vidjeti fizički okršaj nekoliko mladića, a nakon tučnjave je nekoliko osoba ostalo ležati na tlu.

Iz policije kažu da su upoznati s ovim incidentom te da im je dio sudionika tučnjave poznat.

"Znamo za taj događaj i on još uvijek nije završen, odnosno, još uvijek je isti predmet kriminalističkog istraživanja. Bili smo na mjestu događaja, dio sudionika nam je poznat, a za drugim dijelom tragamo", rekao je za Večernji list glasnogovornik PU Vukovarsko - srijemske Domagoj Džigumović.

Kaže da je na terenu bila i ekipa Hitne pomoći koja je ukazala pomoć ozlijeđenima. Navodi se da je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama.

Dodao je kako se taj događaj dogodio u vrijeme Vinkovačkih jeseni te da su u policiji zadovoljni kakvo je bilo stanje sigurnosti, piše Večernji.

"U tih nekoliko dana imali smo preko 100.000 posjetitelja u gradu. Imali smo više intervencija od kojih su četiri događaja izdvojena pri čemu nitko nije teže ozlijeđen. S obzirom na broj ljudi i događaja zadovoljni smo jer je sve prošlo u redu", rekao je Džigumović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:53